Oproep !


In een advertentie op marktplaats met de titel "Nieuw huisje gezocht voor onze Zwitserse Witte Herder pup" van de eigenaar ROLAND uit ALMERE het volgende:

Deze mensen hebben van ons in 2015
gratis een Zwitserse Witte Herder gekregen, maar achteraf kunnen ze er niet voor zorgen. De reden dat wij de hond hebben weggegeven, had een medische oorzaak. Ondanks dat wij hen hebben aangeboden om de hond terug te nemen hebben ze de hond op 23 april 2016 (zonder ons daarvan in kennis te stellen) op Marktplaats aangeboden, een prima plek voor handelaars of mensen met onzuivere bedoelingen om een rashond te kopen. Wij hebben inmiddels begrepen dat de hond voor € 250,= is verkocht.
We hebben in een advertentie op marktplaats opgeroepen of de nieuwe eigenaar contact met ons wil opnemen, echter wilden de mensen uit Almere dat niet. Waarschijnlijk schaamden ze zich daarvoor (en terecht!). Ze dreigden er zelfs mee om ons "
aan te geven". Dat heet dus stank voor dank.
En dat alleen maar omdat we het beste voor onze honden willen! Als de nieuwe eigenaar dit leest, vragen wij hem/haar om contact met ons op te nemen, zodat wij de nieuwe eigenaars van goede (en medische) informatie kunnen voorzien. Het is zeker niet de bedoeling om de hond weer in ons bezit te krijgen! Het gaat hier om een goede en juiste informatie over de hond.

Het gaat hier om de hond:

Naam : ULYSSA V. ZWIETEN
geboortedatum: : 4 mei 2015
geslacht: reu/teef *) : Teef
beharing: : Lang Stock
chipnummer : 528140000608789 NLD
NHSB nummer : 3003588


Inmiddels hebben we contact gelegd met de nieuwe eigenaars. Het bleek dat zij niet €250,= voor de hond hadden betaald, maar €500,=
Naast vele andere leugens had Roland hen verteld dat hij zelf €1250,= voor de hond had betaald.
Wat een grove leugen!!
Hij had de hond juist gratis van ons gekregen.

In elk geval is de hond nu terecht en kunnen de nieuwe eigenaars nu met eerlijke en juiste informatie hun hond verder opvoeden.