Sneeuwjacht Slider Image example example example example

Ever so Yentl van Zwieten
Door ons genoemd:

Yentl


YENTL

Gegevens:Yentl is geboren in 2008 en ze is een prachtig, maar wel een iets te groot teefje. Lichamelijk is ze oersterk en haar uithoudingsvermogen is indrukwekkend. Ze lijkt niet moe te krijgen. Haar houding buiten is trots en standvastig. Uit het nest van 2010 hebben we van haar een pup gehouden. Die pup (
JayJay) is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige reu met een gouden karakter.
Yentl's karakter heeft zich ontwikkeld tot een vrolijk, soms uitbundig, open, en vooral een uiterst stabiel karakter. Dit vind onze zoon Dylan geweldig. Zij is dan ook duidelijk “zijn” hond en ook Yentl is gek van haar baasje Dylan. Yentl maakt zich nergens druk over. Als onze havanezer soms meent de baas te moeten spelen over Yentl, laat zij dat gewoon gebeuren. Ze maakt zich daar niet druk over.
Net zoals bij Dayita is Yentl met kinderen een ideale hond. Spelen doet ze heel graag en met kleine kinderen is ze enorm voorzichtig.
Yentl is eigenlijk ook de gevoeligste hond uit onze roedel, ze is uiterst zachtmoedig. Als er onverhoopt ruzie ontstaat, en in welk gezin komt dat niet voor, zal zij zich terugtrekken naar een stil plekje in huis. Ze speelt graag met haar zoon JayJay.

Yentl en JayJay
Links: Yentl en rechts JayJay
Yentl (1)
Yentl en JayJay (2)
Voor Yentl en achter JayJay