Sneeuwjacht Slider Image example example example example

Kiss Me Kate Van Zwieten
Door ons genoemd:
lizzy
Dayita als pup


Gegevens:Uit het nest van Dayita in 2010 heb ik besloten een teefje te houden voor mijn kennel. Ze heet "Kiss Me Kate", maar Jael heeft haar "Lizzy" gedoopt.
Lizzy is een prachtig mooi teefje, die als 2 druppels water op haar moeder Dayita lijkt.
Lizzy is geboren in november 2010. Lizzy heeft de nodige shows gelopen en drukte, vreemden of onrust maken haar weinig meer uit. Ze blijft gewoon zitten of liggen en reageert nu net als Dayita: kalm en rustig. In onze roedel draait zij goed mee. Ze laat zich niet op haar kop zitten door de andere honden. Ze is een uiterst lieve charmante hond. Ze is heel aanhankelijk, vooral naar Jael toe. Jael is hier dan ook erg trots op! Jael leert haar allerlei dingen, zoals "zit", "hier", "af" en "blijf", maar ook "hi-five", "dood liggen", "omrollen" en allerlei andere leuke spelletjes. Daarnaast is ze vrolijk, open, zachtmoedig en zorgzaam. Ze slaapt bij Jael op haar kamer.
Lizzy heeft net zoals haar moeder een enorme mooie uitstraling met veel adel. Haar manier van lopen lijkt net zoals bij Dayita meer op 'zweven' dan op lopen. Lichamelijk zit ze perfect in elkaar. Ze is een klein teefje met een prachtige belijning. Alle medische testen, de IV en de gedragstesten van de ZWHVN heeft ze ondergaan en gedaan. (zie boven).

Lizzy3 Lizzy2
Een portretstudie. Wat een prachtige kop, nietwaar?

Lizzy 10 mnd 2