Sneeuwjacht Slider Image example example example example

Hera Du Domaine De Thu-Lan
Door ons genoemd:
CJay

Geboren: 5 juni 2012

ceejay (1)
Gegevens:


Nadere gegevens en foto's volgen nog.


In 2011 wilden we een teefje in onze roedel halen met een vreemde bloedlijn. Na bijna 1 jaar zoeken hebben we ons teefje gevonden in Frankrijk. Ze heet "Hera du Domaine de Thu-Lan". Onze eerste eisen waren dat beide ouders in elk geval HD, ED en MDR1 vrij waren en liefst nog met de uitslag "DM normaal". Ook wilden we een hond wiens ouders een heel vrij en stabiel karakter hadden. We hebben ons hondje uiteindelijk vlak bij ons vaste vakantieadres in Frankrijk gevonden. Dat betekende dus dat we één en ander gingen combineren. Vakantie houden en een pup ophalen. We konden dan ook gelijk beginnen met de opvoeding van de pup, dat wil zeggen: socialiseren op ons vakantie-adres.
En wat een heerlijke pup!
Hera is nergens van ondersteboven. Ze kijkt rustig alles aan, speelt vrij met alle kinderen en volwassenen. Ze kan ook behoorlijk ondeugend zijn, en daarom hebben we haar al snel "CJay" genoemd. CJay is de afkorting van
Calamity Jane. Naast haar ondeugende gedrag (dat hoort bij elke pup) heeft ze deze naam ook verdiend aan haar moedige gedrag. Ze lijkt nergens bang voor te zijn. Ze gaat op alle honden af en wil met ze spelen. Soms wordt ze wel eens gecorrigeerd, maar daar is ze niet lang van onder de indruk. Haar naam "CJay" past dan ook uitstekend bij haar. Dat is ook niet echt verwonderlijk: haar ouders zijn super sportieve en stabiele honden. Zij doen aan sledesport. Kijk maar:

sledehonden

sledehonden (1)

sledehonden (2)

sledehonden (3)
Wat een fantastische hondensport!
CJay lijkt ons op voorhand een verrijking voor onze roedel!
Maak kennis met onze Calamity Jane: